Кулінар

Шоколадний мус

Час приготування: 30 хвилин
Час підготовки: 2 години
Кількість порцій: 2-4

Шоколад - 150 г
Вершкове масло - 65 г
Яєчні жовтки - 2 штуки
Яєчні білки - 5 штук
Цукор - 35 г
Збиті вершки - 50 г
Малина, полуниця або розтоплений шоколад - за смаком

1. Підготувати всі інгредієнти.
2. Розтопити масло і шоколад на водяній бані і перемішати до однорідної консистенції.
3. В отриману масу додати жовтки, перемішати.
4. Збити білки з цукром до появи піни, потім змішати отриману масу з шоколадною.
5. Влити вершки і добре перемішати.
6. Викласти мус в форму і поставити в холодильник на 2 години.
7. Перед подачею перекласти мус на блюдо і прикрасити ягодами або шоколадом.
Смачного!