Кулінар

Сирний низькокалорійний торт

Час приготування: 50 хвилин
Час підготовки: 2-3 години
Кількість порцій: 1-2

Сир домашній кисломолочний - 370 г
Рисове борошно - 2 столові ложки
Яйце - 1 штука
Мед - 30 г
Тертий шоколад

1. Підготувати всі інгредієнти.
2. Змішати до однорідності 200 г м'якого сиру, рисове борошно і яйце. Розділити тісто на 3 однакові частини. З кожної частини спекти на сухій сковороді корж, проколюючи в процесі приготування коржі виделкою або зубочисткою. Готові коржі остудити.
3. Для сирного крему змішати 170 г м'якого сиру з медом.
4. Коржі змастити сирним кремом, зверху посипати тертим шоколадом і поставити на 2-3 години в холодильник.
Смачного!